SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti’li Yüğrük’ten altyapı tepkisi

Bu haber 20 Kasım 2023 - 12:29 'de eklendi.

AK Parti torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Torbalı’daki altyapı eksikliğini bir kez daha gündeme getirdi.

YÜĞRÜK yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; Kıymetli hemşehrilerim, İlçemizde yağan yağmur sonrası maalesef Torbalı Belediyesi’nin beceriksizliği bir kez daha gözler önüne serildi.

CHP zihniyeti her yerde olduğu gibi Torbalı’da da hemşehrilerimizi yağmura, çamura ve sele teslim etti. Her yağmur sonrası aynı manzaraları görmekten artık usandık.

Birçok mahallemizde vatandaşlarımızın ev ve işyerlerini su bastı. Köstebek yuvası haline gelen yollar nedeniyle araçlarımıza ne alt takım kaldı, ne lastik kaldı.

Torbalı’mız bu görüntüleri hak etmiyor.

Torbalı Belediyesi 4.5 yılda Torbalı’mıza ne yaptı, ne kazandırdı, göstersinler! Elle tutulur, gözle görülür ne var? Bugün Torbalı’da hangi mahalleye giderseniz gidin, vatandaşa sorduğunuzda size yol probleminden bahsedecekler. Ve maalesef kanıksanmış bir problem, kronik bir sorun haline gelmiş. Bizler de yerel yönetimin yetkililerine soruyoruz; Ne olacak bu Torbalı’mızın hali? Aslında cevap çok aşikar, hiçbir şey olmayacak… ‘CHP demek çukur demek, çöp demek, çamur demek’ dediğimizde bunları kastediyorduk. Asla haksız değiliz ve burdan onlara sesleniyoruz ki, Mart 2024 seçimlerinde Torbalı’yı sizin gibi beceriksizlerden kurtaracağız…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.