SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti’li Selman Günaydın sahaya indi

Bu haber 20 Kasım 2023 - 0:35 'de eklendi.

AK Parti Torbalı eski İlçe Başkanı olan ve geçtiğimiz hafta da belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusu yapan Selman Günaydın, sahaya indi

HAFTA sonunu verimli değerlendiren Günaydın, Dağtekke, Helvacı ve Dirmil köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Halkın sorunlarını dinleyen Selman Günaydın, köylülerle sohbet de etti.

AK PARTİ’Lİ Günaydın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu güzel yolun başlangıcını yağmurun bereketiyle birlikte Dağtekke, Helvacı, Dirmil köylerimizi ziyaret ederek yaptık. Hemşehrilerimiz dertlerini ve isteklerini dinleyerek onlara çözüm bulmak için var gücümüzle çalışacağız.

KÖY ziyaretlerimiz sonrasında çok uzun yıllardır Torbalı’da faaliyet gösteren Hayber Zeytinyağı fabrikasına misafir olduk. Bizleri içtenlikle ağırlayan tüm Torbalılı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

TORBALI Belediye Başkan Aday Adayı Selman Günaydın, vatandaşlar tarafından sevgi gösterileri eşliğinde uğurlandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.