SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti’li Selman Günaydın aday adaylığını açıkladı

Bu haber 14 Kasım 2023 - 23:16 'de eklendi.

AK Parti’den bir isim daha aday adaylığını açıkladı. Geçmişte ilçe başkanlığı görevini yapan Selman Günaydın, AK Parti’den belediye başkanı aday adaylığını olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Deneyimli siyasetçi, resmî açıklamayı ise bugün parti binasında gerçekleştireceği toplantı ile yapacak

15KASIM (bugün) saat 12.30’da parti binasında gerçekleşecek toplantı ile aday adaylığını duyuracak olan Günaydın, konu ile ilgili sosyal medya hesabından da bir açıklama yaptı.

‘TÜM TORBALI HALKINI BEKLİYORUM’

AK PARTİ’Lİ Selman Günaydın, şu ifadelere yer verdi; “Doğup büyüdüğüm, yaşadığım ve derin bir sevdayla bağlı olduğum Torbalı’mıza daha fazla hizmet edebilmek için, daha önceki görevlerimizde olduğu gibi yine hemşehrilerimizin emrine amade olmak için, daha güzel, daha kalkınmış, daha mutlu bir Torbalı için Belediye Başkan aday adaylığımı açıklıyorum. Bugün 12.30’da parti binamızda gerçekleştireceğimiz bilgilendirme toplantısına hemşehrilerimizi bekliyorum.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.