SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Partili Kaya’dan Soyer’e ‘Tarkan’ çıkışı!

Bu haber 07 Ağustos 2023 - 12:51 'de eklendi.

Tunç Soyer’in ‘Tarkan’ konser ile ilgili paylaşımına tepki gösteren AK Partili Mahmut Atilla Kaya “238 gün kaldı, İzmir’in başına gelen en büyük talihsizlik olarak maziye gömüleceksin!” dedi.

AK PARTİ İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümünde Gündoğdu Meydanı’nda düzenlediği Tarkan konseri ile ilgili paylaşımına tepki gösterdi.

TARKAN KONSERİ ETKİSİ: 100 MİLYONLUK KATKI

SOYER’İ İzmir’in kaynaklarını çarçur etmekle suçlayan AK Partili Kaya şu paylaşımda bulundu: İzmir’in kaynaklarını çarçur edip, kent bütçesinde kara delik açtın. Yetmedi, aynen bu saçma paylaşımında olduğu gibi, İzmirliler’in aklıyla alay etme pervasızlığını da hiç elden bırakmadın. 238 gün kaldı, İzmir’in başına gelen en büyük talihsizlik olarak maziye gömüleceksin!

SOYER NE DEMİŞTİ

İZMİR Büyükşehir Belediyesi’nin Tarkan konseri ilgili yaptığı paylaşımı sosyal medya hesaplarından paylaşan Başkan Soyer ” Bugün maziye döndüm. 9 Eylül’ün 100. Yılında Tarkan’ı misafir etmiştik. Olağanüstü, muhteşem bir buluşmaydı. Sonra yaptırdığımız “Ekonomik Etki Analizi”; Konserin, İzmir ekonomisine de ciddi bir katkı yarattığını gösterdi. Bir kez daha teşekkürler Tarkan” demişt

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.