SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti’li Kasapoğlu: ‘Torbalı’da destan yazacağız’

Bu haber 27 Şubat 2024 - 0:56 'de eklendi.

Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir’de AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar ve Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Galip Atar’ın proje tanıtım toplantılarına katıldı. Programda konuşan Kasapoğlu, önemli mesajlar verdi.

HER gün Torbalı’nın dertleriyle dertlenen Çağlar’ın Torbalı için İzmir için gecesini gündüzüne kattığını belirten Kasapoğlu, “Biz de kendisini bu anlamda büyük bir hayranlıkla takip ediyoruz. Ve inşallah bundan sonraki süreçte de Torbalı’nın yanında olmaya daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz. 35 günümüz kaldı. Bu 35 gün hızlı gelip geçecek ve sizlerle Torbalı’da bir destan yazana denk demokrasinin kazanacağı bir şölenle 31 Mart akşamı bu yürüyüşü taçlandıracağız. Sonunda kaybeden olmayacak bu seçimin, Torbalı kazanacak, İzmir kazanacak, Türk demokrasisi kazanacak. Sonrasında da inşallah ayırmadan, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden herkesi kuşatarak, kucaklayarak, hizmet siyasetimizi, eser siyasetimizi hep birlikte ortaya koyacağız. Rabbim yardımcımız olsun. İnşallah hep birlikte bu destanı yazacağız ve kazanan Torbalı’nın gençleri olacak, kadınları olacak” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.