SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Partili Hızal’dan Özuslu’ya Torbalı yanıtı

Bu haber 03 Mayıs 2021 - 10:21 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Hızal, İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Mustafa Özuslu’nun Torbalı seçimlerine yönelik çıkışına tepki gösterdi. 

İZMİR Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili ve Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu’nun Torbalı seçimlerine yönelik açıklamalarına, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Hızal’dan yanıt geldi. Oyunun büyüğünü CHP’nin yaptığını belirten Hızal, ‘’CHP’nin demokrasi anlayışını, bu seçimde, bir kez daha ayan beyan gördük. İlk turdan sonra ne değişti de ikinci tur oylamada sözlerine dahi güvenmediğiniz, vatandaşın seçtiği meclis üyelerinizden, kanıt olması niteliğinde fotoğraf çektirmek gibi bir eylem içine girdiniz.

OYLAMA sırasında Başkan Adayımız Özgür Erman Çağlar, oy pusulasının fotoğrafını çektirme gibi bir durumun söz konusu olduğunu söylemesi üzerine, bir de 3 maymunu oynayarak ‘görmedik’, ‘duymadık’, ‘bilmiyoruz’ demeleri, kendilerini ne kadar gülünç duruma düşürdüklerini göstermektedir.  Oy kullanım sırasında fotoğraf çektirmenin yasak olduğunu bildiklerini de kendileri orada, oylama sırasında söyledi. Hepsi kayıt altında. Hatta seçim sonrası yaptıkları açıklamalarda, ‘Fotoğraf çekildiğine dair kanıtları varsa göstersinler’ bile dediler.

BURADA bir oyun varsa, o oyununda büyüğünü siz yapıyorsunuz. Açığa da çıktınız. Aynı zamanda ortada bir siyasi ahlaksızlık da varsa, onu da canlı yayında yapılan seçimlerde, herkesin gözü önünde, CHP’liler baskı ve zorlama ile kendileri yapmıştır. Meclisi yöneten CHP’li meclis üyesinin mikrofona yansıyan sesi ve oy pusulası fotoğrafları ile belgelidir. Kendi adayınıza bile güvenmediğiniz ortada. Başkan seçeceğiniz adayınızdan bile, kendisine oy attığına dair fotoğraf istediniz. Torbalılı hemşehrilerimize bunun açıklamasını nasıl yapmayı düşünüyorsunuz? Kendinizin bile güvenmediği bir Başkan, Torbalı Belediyesi’ni nasıl yönetecek?’’ ifadelerini kullandı.

CHP’LİLERİN kendi yaptıkları usulsüzlükleri ve hukuksuzlukların üstünü örtmek için durmaksızın AK Parti’ye saldırdığını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Özgür Hızal, ‘’Sayın Özuslu ve diğer CHP’lilere kim akıl veriyor bilmiyoruz ama meclis salonunda seçim sırasında yaşananlar ortada ve kayıt altında. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali, yaptıklarını unutturmak ya da batırmak için mesnetsiz suçlamalarla karşımıza çıkıyorlar. Belgeleri ile bilgileri ile dosya artık yargıya taşındı. Seçim sırasında yaptıklarınızı örtbas etmek için kulağınızın üzerinize yattınız ama yargı nihai kararı, en güvenilir şekilde verecektir’’ şeklinde konuştu.

KAYNAK: medyaege.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.