SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti’li heyet antik kenti ziyaret etti

Bu haber 11 Ağustos 2021 - 21:43 'de eklendi.

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Emrullah Duran, Metropolis Antik Kenti’ne gelerek kazı alanında incelemelerde bulundu.

MANİSA Celal Bayar Üniversitesi’nden Prof. Dr. Serdar Aybek başkanlığında Metropolis Antik Kenti’nde yürütülen çalışmalar devam ederken, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Emrullah Duran Torbalı’ya gelerek kazı alanını gezdi.

METROPOLİS’İ yakından görme fırsatı bulan Emrullah Duran’a AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın ve ilçe yönetimi eşlik etti. Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “İl Başkan Yardımcımız Emrullah Duran ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte, Kazı Başkanımız Prof. Dr. Serdar Aybek öncüllüğünde, Metropolis Antik Kentimizde incelemelerde bulunduk. Halen Metropolis Antik Kentimizi ziyaret etmeyen tüm hemşehrilerimi, ilçemizin tanıtımı açısından çok önem taşıyan kentimize ziyarette bulunmaya davet ediyorum” dedi.

METROPOLİS Antik Kenti’ni gezen ve çalışmalar hakkında bilgi alan AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Emrullah Duran, Metropolis kazılarının çok önemli olduğunu belirtti.

TARİHİN gün yüzüne çıkartılmasında kazı ekibine önemli bir görevin düştüğünü vurgulayan Duran, “Bu sıcaklarda canla başla mücadele ediyorlar. İğneyle kuyu kazar gibi kazıyorlar. Kazı ekibinin çalışmalarındaki titizlikleri ve hassasiyetleri taktire şayan. Allah yardımcıları olsun diyorum. İnanıyorum ki bizleri heyecanlandıran buluşlara devam edecekler” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.