SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti’li Günaydın ve ekibinden ‘taziye ve geçmiş olsun’ ziyaretleri

Bu haber 01 Haziran 2021 - 10:41 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Başkanlığı ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, İlçe Başkanı Selman Günaydın ve parti yönetimi, ilçede vefat etmiş kişilerin acılarını paylaşmanın yanı sıra hasta olanları da yalnız bırakmıyor.

DÜN de gün boyu ‘Karşıyaka, Çapak, Dağkızılca ve Ertuğrul’ Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Teşkilat Başkanı Ömer Aslan, Karşıyaka Mahalle Başkanı Kenan Kimsesiz ile birlikte İlçe Başkanı Günaydın, hasta ve taziye ziyaretlerinde bulundu.

“TORBALI’MIZ için durmak yok, aralıksız çalışmaya devam” diye konuşan Başkan Selman Günaydın, “Zor günler geçiren tüm vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Acılarını az da olsa paylaşabilmek bizleri mutlu ediyor. Buradan tekrar hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı; hasta olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.