SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti’li Günaydın Torbalı için yollara düştü

Bu haber 10 Mart 2022 - 20:44 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın ve Torbalılı muhtarlar bugün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İzmir İl Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

TORBALI’NIN sorunlarını İl Müdürü’ne ileten Günaydın’a Özbey, Yeniköy, Ahmetli, Kaplancık ve Çapak muhtarları ile AK Parti mahalle başkanları da eşlik ettiler. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Günaydın, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’ndeyiz. Özbey, Yeniköy, Ahmetli, Kaplancık ve Çapak Mahalle Muhtarlarımız ve Mahalle Başkanlarımız ile birlikte İl Müdürümüz Ömer Albayrak’ı makamında ziyaret ettik. Mahallelerimizde yaşanan problemler ve çözüm önerileri ile alakalı çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Sayın İl Müdürümüze yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Durmak yok, Torbalı’mız için aralıksız çalışmaya devam” ifadelerini kullandı.

MUHTARLARLA BERABER İZMİRGAZ’A GİTTİ

AK PARTİ Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın’ın bir sonraki ziyareti İzmirgaz Genel Müdürlüğü’ne oldu. Torbalı’nın birçok köy ve mahallesini doğalgaz ile buluşturan Günaydın muhtarlarla beraber İzmirgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik’i makamında ziyaret etti. Günaydın yaptığı açıklamada, “AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcımız Emrullah Duran, Özbey, Yeniköy, Ahmetli, Kaplancık, Çapak, Yazıbaşı, İstiklal, Kuşçuburun, Ayrancılar ve Türkmenköy Mahalle Muhtarlarımız ve Mahalle Başkanlarımız ile birlikte İzmirgaz Genel Müdürümüz sayın Ahmet Yetik’i makamında ziyaret ettik. Mahallelerimizde yaşanan doğalgaz problemleri ve çözüm önerileri ile alakalı çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Sayın Genel Müdürümüze yakın ilgi ve destekleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.