SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti’li Günaydın köy ziyaretlerine devam ediyor

Bu haber 29 Mart 2021 - 22:38 'de eklendi.

Göreve geldiği günden bu yana saha çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, köy ziyaretlerine devam ediyor.

AK PARTİ Torbalı İlçe Teşkilatı’nın da eşlik ettiği Günaydın, öğlen başladığı programında 10 köyü ziyaret ederek günü tamamladı. Başkan Günaydın, her gittiği köyde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Köylülerle tek tek sohbet eden Günaydın, istek, şikayet ve taleplerini dinledi.

GÜNAYDIN, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Kıymetli Torbalı’lı hemşehrilerim. Mahalle ziyaretlerimizin 4. turuna başladık. Bu kapsamda bugün; Dağtekke, Helvacı, Karakızlar, Karaot, Çakırbeyli, Bozköy, Saipler, Çapak, Yeniköy ve Özbey Mahallerimizde bulunan hemşehrilerimiz, esnaflarımız ve dava arkadaşlarımız ile buluşup, hasret giderdik. Heyecanımız ve inancımız çok yüksek. Bu azim ve kararlılıkla ilçemizi 2023 ve 2024 hedeflerimize taşıyacak; Torbalı’yı tekrardan AK Parti ile buluşturacağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.