SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti’li Günaydın iddialara yanıt verdi!

Bu haber 08 Haziran 2021 - 10:36 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, bir açıklama yaparak Torbalı-Kemalpaşa kavşağının en kısa sürede yapımına başlanarak, vatandaşın kullanımına açılacağını söyledi.

SOSYAL medya hesabından bir açıklama yapan Günaydın, iddialara yanıt verdi.

AK PARTİ’Lİ Günaydın’ın yaptığı açıklama ise şöyle; “Torbalı’da mesnetsiz ve uydurma haberler yapmayı alışkanlık haline getiren bir internet sitesi yine yalan bir haber yapmış.

YALAN ve iftira dolu haberine kaynak olarak maalesef doğru olmayan bilgileri kamuoyu ile paylaşmış, ilçe halkını yanıltmayı amaçlamış.

KARAYOLLARI Genel Müdürlüğü tarafından, Torbalı Kemalpaşa Kavşağı için hazırlanan köprülü kavşak projesinin ihalesi yapılmış ve söz konusu ihaleye 79 firma katılmıştır.

KAMU ihalelerinde, mevzuat gereği işleyen bir süreç bulunmaktadır. Bu süreç halen devam etmektedir. İhaleye katılan 79 firmanın arasında yasal süreç işletilerek idare tarafından bir tercih yapılacak ve ilgili firmaya yer tesliminde bulunulacaktır.

ARDINDAN da inşaat çalışmaları başlayacak ve TORBALI KEMALPAŞA KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI PROJESİ en kısa sürede tamamlanarak Torbalılı hemşehrilerimizin kullanımına açılacaktır.

BU vesileyle, bu önemli projede büyük emeği bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na, projenin her safhasını takip eden Torbalı’mızın evladı Sayın Milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya’ya tekraren teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

GÜNEŞ balçıkla sıvanmaz. Taş üstüne taş koymayanlar, sevdası Torbalı olmayanlar, millete ve memlekete hizmet için çırpınan insanları anlayamazlar. Kamuoyuna duyurulur.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.