SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti’li Günaydın, Ayrancılar ve Yeşilköy’de vatandaşlarla bir araya geldi

Bu haber 26 Kasım 2023 - 23:59 'de eklendi.

AK Parti Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Selman Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında esnaf, vatandaş ve STK ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Evliyaoğlu, programı kapsamında yağmurun bereketiyle Ayrancılar Egekent ve Yeşilköy Mahalle sakinleri ve esnaflarımızla selamlaştı.

ESNAFLARI selamlayıp, çalışmalarında kolaylıklar dileyen Günaydın, yoğun geçen seçim çalışmaları çerçevesinde Egekent ve Yeşilköy Mahallesinde temaslarda bulundu. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen genç siyasetçi, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

BÖLGEDE faaliyet gösteren işyerlerini dolaşan ve esnaflarla selamlaşan Selman Günaydın, hayırlı bol kazançlar diledi, vatandaşlarla sohbet etti, talepleri dinledi.

VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR

AK PARTİ Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında Torbalı’yı adım adım gezdiklerini belirterek, gittikleri her yerde teveccühle karşılandıklarını kaydetti. Torbalı’ya hizmet için çıktıkları bu yolda gördükleri ilgi, alaka ve samimiyetin kendilerine güç verdiğini belirten Günaydın, tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.