SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti’li eski belediye başkanı, tekrar aday adaylığını açıkladı

Bu haber 21 Kasım 2023 - 0:02 'de eklendi.

Geçtiğimiz hafta aday adaylığını duyuran önceki dönem Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, dün AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı’na adaylık dosyasını teslim ederek başvuru sürecini tamamladı. Görmez’i partilileri de yalnız bırakmadı.

YOĞUN bir katılım ile gerçekleşen başvuru töreninde hayırlı olsun dileklerini ileten İlçe Başkanı Metin Yüğrük, “Adnan başkan partimizde 5 yıl belediye başkanlığı yaptı. Kendisi dürüstlüğü, çalışkanlığı ve hizmetleri ile gönüllerde yer etti. Kendisinden sonra Torbalı Belediyesi’nin kimlerin eline kaldığını tüm Torbalılı hemşehrilerimiz görüyor. İnanıyorum ki önümüzdeki yerel seçimlerde bir kez daha AK Partili bir belediye yönetimi iş başına gelecek. Aday adaylığı sürecinde önceki dönem Belediye Başkanımız Adnan Yaşar Görmez’e başarılar diliyorum” dedi.

“YANLIŞ ANLAŞILMALARI BİR KENARA BIRAKACAĞIZ”

ADAYLIK dosyasını AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük’e teslim eden Görmez, “AK Parti kurulduğu günden bu yana bu partinin her kademesinde görev yaptım. Burada kurucu arkadaşlarımız var, ebediyete irtihal eden arkadaşlarımız oldu, onları da rahmetle anıyorum. Tabi bu görevlerin tümünü liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında Allah rızası için yaptım. Sizler gibi yol ve dava arkadaşlarına sahip olduğum için de gurur duyuyorum. Şimdi önümüzde yine bir yerel seçim var. Görev ve sorumluluktan kaçamazdım, o nedenle aday adaylığı başvurumu yaptım.

Adayımız kim olursa olsun, bir tek oyu kimle fazla alacaksak, adayımız o olsun. Bizler de kırgınlıkları, dargınlıkları, yanlış anlaşılmaları bir tarafa bırakıp, birlik ve beraberlik içerisinde bir seçim süreci yaşayalım. Sizlerden de isteğim budur. Yarım kalan hizmetleri ve yapılmayan hizmetleri AK Partili bir belediye yönetimi olarak ilçemize, hemşehrilerimize kazandıralım” dedi. Başkan Görmez’in konuşmaları partililer tarafından uzun süre alkışlandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.