SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti’li Çağlar’dan ‘Ortak Akıl’ vurgusu

Bu haber 10 Şubat 2024 - 1:32 'de eklendi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar, Torbalı’daki oda ve sivil toplum örgütlerini ziyaret etti. Çağlar, Torbalı’nın siyaset üstü bir ortak akla ihtiyacı olduğunu belirtti

CUMHUR İttifakı Belediye Başkanı Özgür Erman Çağlar, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük ve MHP Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar ile birlikte ilçedeki oda ve sivil toplum örgütlerini ziyaret etti. Torbalı Ticaret Odası, Torbalı Esnaf Odası, Torbalı Ziraat Odası, Torbalı Şoförler Odası ve Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’nı ziyaret eden Çağlar, ortak akıl vurgusu yaparak, “Torbalı’nın birikmiş birçok sorunu var. Bu sorunların çözümü de ancak siyaset üstü bir ortak akıl ile mümkün. Biz göreve geldiğimizde ilk olarak bunu sağlayıp, ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet ve eserleri hemşehrilerimize kazandıracağız. Halka rağmen siyaset yaparak, ben istedim oldu anlayışı ile Torbalı yönetilemez. İstişare ve sağlıklı iletişim ile Torbalı’da geniş katılımlı bir uzlaşı ortamı oluşturacağız” dedi.

“VİZYON PROJELERİMİZLE İLÇEMİZİ GÜZELLEŞTİRECEĞİZ”

KONUŞMASINDA sık sık ortak akıl vurgusu yapan Çağlar, “Odalarımızı, derneklerimizi, tüm sivil toplum örgütlerimizi ziyaret ederek istek, talep ve şikayetlerini dinliyoruz. Seçim zamanı bazı siyasetçiler onu yapacağım, bunu yapacağım diye açıklamalar yapıyorlar ama genellikle hepsi lafta kalıyor. Biz öyle değiliz. Biz ilçemizin, hemşehrilerimizin talep ve isteklerine göre projelerimizi şekillendirip, ortak akıl ile ilçemize hizmet edeceğiz. Torbalı’daki odaların ve sivil toplum örgütlerinin de katılımı ile geniş bir uzlaşı ortamı oluşturarak hem ilçemizin birikmiş sorunlarını çözeceğiz, hem de ileriye dönük vizyon projelerimizle Torbalı’yı daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Ben bu konuda sivil toplum örgütlerimize ve meslek odalarımıza da çok güveniyorum. Haklarını teslim edelim hepsi de canla başla çalışıp üyelerine hizmet veriyorlar. 31 Mart’tan sonra da Torbalı’nın gelişmesi, kalkınması ve güzelleşmesi için hep beraber omuz omuza çalışacağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.