SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti’den Torbalı’da gençlik buluşması: ‘İlk oyumuz Erdoğan’a…’

Bu haber 22 Mart 2023 - 22:50 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Gençlik Kolları, Muratbey Mahallesi’nde düzenlediği etkinlik ile gençleri bir araya getirdi. AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük, SKM Başkanı Özgür Erman Çağlar, İlçe Başkan Yardımcısı Ali Esendeniz, Kadın Kolları Başkanı Fatma Demirbağ ve Gençlik Kolları Başkanı Enes Uğuz’un katıldığı etkinliğe gençlerin ilgisi de yoğun oldu.

14 MAYIS seçimlerinde gençlerimize güveniyoruz diyen AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük, “AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin partisi olmuştur. Özellikle gençlerimiz her seçimde AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a büyük destek verdiler. Bugün aramızda ilk defa oy kullanacak olan gençlerimiz var. İnanıyorum ki bu tarihi seçimde gençlerimiz sandıkları patlatacak ve Cumhur İttifakı’na bir kez daha en büyük desteği vereceklerdir” dedi.

ÇAĞLAR, “AK PARTİ, GENÇLERİN PARTİSİDİR”

ART niyetli bazı siyasi çevrelerin gençler üzerinden kirli bir algı çalışması yapmaya çalıştıklarını ifade eden AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Özgür Erman Çağlar, “Birileri gençlerimizi kategorize etmeye çalışıyorlar, belli siyasi kalıplara sokmaya çalışıyorlar. Ama gençlerimiz herşeyin farkında. 14 Mayıs’ta da birçok genç kardeşimiz ilk oyunu AK Parti’ye, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verecek, Türkiye’nin huzuruna, refahına ve kalkınmasına verecek. Çünkü gençlerin partisi her zaman AK Parti olmuştur. Bu ülkenin geleceği sizlersiniz, gençlerimize inanıyoruz, gençlerimize güveniyoruz” dedi. Çağlar, etkinlik sonunda gençlerle özçekim yaptı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.