SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti’den Torbalı halkına teşekkür

Bu haber 30 Mayıs 2023 - 0:35 'de eklendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim zaferi sonrası AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük ile İlçe SKM Başkanı Özgür Erman Çağlar Torbalı halkına teşekkür ettiler

MİLLİ irade bir kez daha tecelli etmiştir diyen Yüğrük, “Milletimizin feraseti ile Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Cumhurbaşkanı olarak seçtik. Bu seçimin kaybedeni yok, milletimiz kazandı, ülkemiz kazandı, hepimiz kazandık. Seçim süreci boyunca milletimizi ayrıştırmak için ellerinden geleni yaptılar ama yüce Türk milleti bu oyunlara gelmedi. Birlik ve beraberliğimizi hedef alanlar en güzel cevabı yine sandıkta milletimizden aldılar. Siyasi görüşü ne olursa olsun, siyasi tercihi ne olursa olsun, 85 milyon insanımız bizim için aynı değerdedir. Bir tek insanımızı bile şer odaklarına teslim etmeyeceğiz. Bundan sonra da bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte kardeş olacağız, Türkiye olacağız. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını, Türkiye’nin yüzyılı yapacağız” dedi.

“MİLLETİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

VERDİKLERİ güçlü destek sebebiyle tüm Torbalı halkına teşekkür eden AK Parti İlçe SKM Başkanı Özgür Erman Çağlar, “Başta tüm Torbalı halkı olmak üzere, seçim süreci boyunca gecesini gündüzüne katan, yılmadan yorulmadan gayretle çalışan tüm AK Parti ailesine teşekkür ediyorum. Bu zafer tüm Türkiye’nin zaferidir. Türkiye yüzyılı bugünden itibaren başlamıştır. Cumhur İttifakı olarak bugünden itibaren, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedeflere milletimizi ulaştırmak için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ŞİMDİ HEDEF YEREL SEÇİM

ÇAĞLAR, “Torbalı’mızın evladı, milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya’nın da dediği gibi şimdi önümüzde 9 ay sonra yapılacak olan yerel seçimler var. Cumhur İttifakı olarak, birlik ve beraberlik içinde yerel seçimleri de kazanacağız. Yerel ve genel iktidarı Torbalı’da bir araya getirip, ilçemizin 5 yıllık kaybını telafi edeceğiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.