SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti’den Kızılay’a ziyaret

Bu haber 07 Temmuz 2022 - 3:59 'de eklendi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli Torbalı’ya geldi. İlçede bir takım temaslarda bulunan Sürekli, Türk Kızılayı Torbalı Şubesi’ne de bir ziyaret gerçekleştirdi.

AK PARTİ Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Demirbağ ve ilçe yöneticilerinin de eşlik ettiği Sürekli, Türk Kızılayı Torbalı Şube Başkanı Ömer Günaydın’ı ziyaret ederek Kızılay’a kurban bağışında bulundu.

KIZILAY’A DESTEK ÇAĞRISI YAPTLAR

TÜRK Kızılayı Torbalı Şubesi’nden yapılan açıklamada, “AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, beraberinde bulunan bir heyetle birlikte şubemizi ziyaret etti. Ziyarette kurban vekaletlerini Türk Kızılayı Torbalı Şubesi’ne veren Kerem Ali Sürekli ve Selman Günaydın, vatandaşları Kızılay’a destek olmaya davet etti. Değerli bağışları için kendilerine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.