SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti’den ‘Birlik-Beraberlik’ mesajı

Bu haber 10 Şubat 2024 - 1:49 'de eklendi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar, AK Parti önceki dönem İlçe Yönetimi ile bir araya geldi. Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi

CUMHUR İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar, AK Parti Torbalı önceki dönem yöneticileri ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Metin Yüğrük’ün de katıldığı toplantıya önceki dönem İlçe Başkanı Selman Günaydın ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldılar. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda konuşan AK Parti önceki dönem İlçe Başkanı Selman Günaydın, “İlçe Başkanımız Metin Yüğrük, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Özgür Erman Çağlar ve bir önceki yönetimde beraber görev yaptığımız dava ve yol arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Kıymetli adayımızı Torbalı Belediye Başkanı yapmak ve AK Belediyeciliği tekrardan güzel ilçemize hakim kılmak için elimizden gelen gayretin çok daha fazlasını göstereceğiz. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bize düşen, tam bir uyum içerisinde ve her zaman olduğu gibi Torbalı’mıza, partimize yakışan en güzel sonuçlara imza atmaktır. İnşallah, 31 Mart’ta kazanan Torbalı olacak, hemşehrilerimiz olacak. Torbalılı hemşehrilerimizin yarınları için, ilçemize daha önce AK Belediyecilikte kazandırdığımız eser ve hizmetlere yenilerini eklemek için var gücümüzle çalışmaya hazırız ve kararlıyız. ” dedi.

ÇAĞLAR: “BİRLİKTE VARIZ, BİRLİKTE TORBALI’YIZ”

CUMHUR İttifakı olarak birlik ve beraberlik içerisinde 31 Mart yerel seçimlerini kazanacaklarını belirten Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, “Bizler AK Parti olarak Torbalı’da büyük bir aileyiz. Gücümüzü de her zaman birlik ve beraberliğimizden aldık. Dün, Selman kardeşimiz İlçe Başkanımızdı birlikteydik, bugün biz Belediye Başkan adayı olduk yine birlikteyiz. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, ilçemize hep beraber hizmet edeceğiz. Biz, bir olduğumuz sürece karşımızda hiçbir güç duramaz. 31 Mart’tan sonra yerel ve genel iktidarı bir araya getirip, gönül köprüleri kurarak ilçemizin ihtiyaç duyduğu hizmet ve eserleri Torbalı’mıza hep beraber kazandıracağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.