SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti’den Ayrancılar’a irtibat bürosu

Bu haber 01 Temmuz 2021 - 20:20 'de eklendi.

Torbalı’da gerçekleştirdiği siyasi çalışmalarla her kesimin takdirini kazanan AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı bu çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

HIZLA artan nüfusu ile Torbalı’nın parlayan yıldızı haline gelen Ayrancılar’a partinin irtibat bürosunu kuran AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı, bölgeye verdiği önemi bir kez daha göstermiş oldu. parti binası dışındaki ilk irtibat bürosunu Ayrancılar’a açtıklarını duyuran AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın,

yaptığı açıklamada; “Güzel Torbalı’mızın giriş kapısı, günden güne büyüyen ve gelişen Ayrancılar’ımız için müjdeli bir haberimiz var. Partimizin ilçe binası dışındaki ilk irtibat ofisini Ayrancılar’da açıyoruz. Yerimizi hazırladık, tabelamızı taktık. Açılışımız çok yakında” ifadelerini kullandı. İrtibat bürosunun yakın tarihte faaliyete girmesi bekleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Ahmet elgörmüş18 Nisan 2022 / 00:28Cevapla

Ayrancılar irtibat bürosu ne zaman açıklanacak