SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti’de meclis üyeliği için son tarih 31 Aralık!

Bu haber 02 Aralık 2023 - 2:03 'de eklendi.

Torbalı’da yerel seçim hareketliliği devam ediyor. Bir taraftan belediye başkanlığı için adaylık başvuruları yapılırken, bir taraftan da belediye meclis üyeliği için adaylık başvuruları devam ediyor. AK Parti’de belediye meclis üyeliği için son tarih 3 Aralık olarak açıklandı

Belediye meclis üyeliği için adaylık başvurularının devam ettiği AK Parti’de son başvuru tarihi 3 Aralık olarak açıklandı. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Sefer Adıgüzel yaptığı açıklamada, “2024 yerel seçimlerine hazırlıklarımız devam ediyor. Belediye meclis üyeliği için başvuruları yoğun bir şekilde almaya devam ediyoruz. Birçok partilimiz belediye meclis üyeliği için dosyalarını teslim ettiler. Aday olmak isteyen, partimize gönül vermiş hemşehrilerimiz 3 Aralık’a kadar adaylık dosyası alabilirler” dedi.

“EN DOĞRU ADAYLARLA HEMŞEHRİLERİMİZİN KARŞISINA ÇIKACAĞIZ”

Yerel seçimde en doğru adaylarla Torbalı halkının karşısına çıkacaklarını belirten Adıgüzel, “31 Mart yerel seçimlerinde en isabetli adaylarla, en doğru belediye meclis listesiyle hemşehrilerimizin karşısına çıkmak için ince eleyip sık dokuyoruz. Torbalılı hemşehrilerimizin beklentilerini biliyoruz. İlçemizin sorunlarını biliyoruz. Allah’n izniyle Torbalı’yı 2024’te yeniden AK Belediyecilik ile buluşturacak bir liste ile hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.