SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti’de kritik zirve… İttifak, Torbalı ve 29 ilçede sahaya iniyor!

Bu haber 29 Ocak 2024 - 1:14 'de eklendi.

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Torbalı Adayı Özgür Erman Çağlar ve İlçe Başkanı Metin Yüğrük’ün yanı sıra 29 İlçe Belediye Başkan Adayı ile bir araya geldi.

AK PARTİ İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir Milletvekilleri Şebnem Bursalı, Yaşar Kırkpınar, Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti MKYK üyesi Emre Cemil Ayvalı, İl Kadın Kolları Başkanı Emel Dalkıran ve İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak da katıldı.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla önceki gün Halkapınar Spor Salonu’nda İlçe Belediye Başkan Adaylarının açıklanmasının ardından Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dağ, aralarında Milliyetçi Hareket Partisi’nin Aliağa, Foça, Tire, Çeşme ve Dikili Belediye Başkan Adaylarının da olduğu adaylarla 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi izlenecek yol haritasıyla ilgili konuştu. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda ilçe başkanları da yer aldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.