SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti Torbalı’nın aşure hayrı yoğun ilgi gördü

Bu haber 03 Eylül 2021 - 0:02 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen aşure hayrı vatandaşlardan büyü ilgi gördü.

AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı, Muharrem ayının gelişi nedeniyle geleneksel aşure hayrı düzenledi. Hayırda ilk ikramı AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın yaparken, binlerce Torbalılı vatandaşa aşure ulaştırıldı. Günaydın, yaptığı açıklamada, aşurenin insanları bir araya getiren en önemli değerlerden biri olduğunu belirterek, “Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşlik duygularımızın daha da arttığı bu günlerde gözlerimizin daima barışa, doğruluğa ve kardeşliğe bakması ve yüreğimizin sevgi saygı ve hoşgörüyle atması gerekmektedir” dedi.

‘BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİRİYOR’

AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri hayır esnasında hep birlikte dua okurken, vatandaşlara aşure ikramı yapmak için de seferber oldu. Hayrın son bulmasının ardından açıklama yapan Başkan Günaydın, “Muharrem ayı nedeniyle düzenlediğimiz aşure hayrı her kesimden yoğun ilgi gördü. Allah kabul etsin, daha nicelerini yapmayı kısmet etsin. Hayrımıza katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu hayırlar birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor” dedi. Muharrem ayının birlik ve kardeşlik duygularının daha da gelişmesine ve dünya üzerinde barış ve mutluluk tohumlarının yeşermesine vesile olmasını dileyen Selman Günaydın, tüm Torbalı halkının ve İslam aleminin muharrem ayını tebrik etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.