SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti Torbalı’da seçime hazır!

Bu haber 04 Haziran 2022 - 20:44 'de eklendi.

AK Parti İzmir İl Yönetimi tarafından tüm ilçelerde gerçekleştirilen “Teşkilat ve Sandık Görevlileri Eğitim Programı” bugün Torbalı’da tamamlandı. Selçuk İlçe Teşkilatı’nın da katıldığı toplantıda katılımcılara sandık görevleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

AK PARTİ İzmir İl Yöneticileri Nail Kocabaş, Ayşe Cankurtaran, Hasan Akbıyık, Gizem Akyüz, Oğuzhan Çelik Mehmet Kocaağa’nın katıldığı toplantıya AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar ve önceki dönem Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez katıldı. Metropolis Otel’de gerçekleşen toplantıda Ar-Ge Sorumlusu İbrahim Derici seçim günü ve öncesinde yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.

GÜNAYDIN, “DURMADAN, YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

OLDUKÇA yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantının ardından bir açıklama yapan AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “İl Teşkilat, Seçim İşleri ve AR-GE Başkanlıklarımız tarafından düzenlenen Teşkilat ve Sandık Görevlileri Eğitim Programımızı bugün güzel ilçemizde, İl Başkan Yardımcılarımız, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Selçuk İlçe Başkanımız, Meclis Grup Başkanvekilimiz ve Önceki Dönem Belediye Başkanımızın katılımlarıyla, çoşku ve heyecan içerisinde gerçekleştirdik. 2023 seçimlerinde, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, birlik ve beraberlik içerisinde, Torbalı’mızı mazisine layık istikbale taşımak için durmadan, yorulmadan çalışacağız” ifadelerini kullandı.

KAYA, TELEFON İLE BAĞLANDI

AK PARTİ’NİN Kızılcahamam Kampı’nda olması nedeniyle Torbalı’daki toplantıya katılamayan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, telefon bağlantısı ile partililerini selamladı. Kaya, “Kızılcahamam Kampında olduğumdan dolayı aranızda olup coşkunuza ortak olamadım. Bugün ki eğitim çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum. Allah’ın izniyle 2023’te Torbalı’da birinci partinin AK Parti olacağından hiçbir kuşkum yok. 2024 seçimlerinde de düştüğümüz yerden kalkıp, 2019’da verdiğimiz belediyemizi hep beraber geri alacağız” ifadelerini kullandı. Kaya’nın konuşması salondaki coşkuyu ikiye katladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.