SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti Torbalı Teşkilatı’nda ‘Karınca’ modeli

Bu haber 12 Haziran 2021 - 0:57 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe SKM’nin koordinasyonuyla sahaya çıkan 150 kişilik ekip, 30 ilçede tek tek ziyaret yapıp, üye sayısını arttırdı.

AK PARTİ Torbalı İlçe Teşkilatı, saha çalışmalarını boşluk bırakmadan sürdürüyor. AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın önderliğinde,  30 ilçeyi içine alan eş zamanlı üye ziyaretleri ile örnek bir çalışma yürüten Mahalle Başkanları, 30 Ana Yönetim Kademeleri, 30 Gençlik ve 30 Kadın Kolları Yönetimi ile ‘Karınca’ modeli çalışmalarına devam ediyor.

150 KİŞİYİ farklı farklı noktalara ayırdıklarını söyleyen AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Günaydın, “AK Parti siyaseti hiç masa başında yapmamıştır. Makam koltuğunda değil, sokakta var olmuştur. Hizmet anlayışında da bu vardır. Partimiz, milletimizin gönlüne girerek güçlenmiştir ve başarmıştır. Bu kutlu yolun her bir emektarı değerlidir. Ana Yönetim kademelerimiz, Mahalle Başkanlarımız, Gençlik ve Kadın Kolları Yönetimimiz, milletimizle kucaklaşmamızın üyelerimizle kenetlenmemizin en etkin noktasında emek vermektedir. Sağ olsunlar her dokunuşumuza heyecanla karşılık veriyorlar. Çalışmalarımız aralıksız sürecek.” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.