SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti, Subaşı halkı ile iftarda buluştu

Bu haber 10 Nisan 2022 - 23:56 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenecek olan toplu iftar programlarının ilki Subaşı’da gerçekleştirildi.

BİNLERCE vatandaşın katılımı ile kurulan gönül sofrasında Subaşı halkı ile bir araya gelen AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “AK Parti Torbalı İlçe Başkanlığı olarak, 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in “Gönül Sofrasını” bugün Subaşı Mahallemizde kurduk. İftar soframızın bereketine katılan, gönül soframıza ortak olan kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

SUBAŞI Meydanı’nda gerçekleşen iftar programında konuşan AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, “Birlik, beraberlik ve dayanışmanın en üst seviyeye çıktığı bu mübarek Ramazan ayında gönül soframıza konuk olan siz değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Ramazan ayının başta İslam alemi olmak üzere, ülkemize, milletimize huzur, barış ve sağlık getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.