SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti mahalle ve sandık kurulu üyeleriyle bir araya geldi

Bu haber 10 Temmuz 2021 - 1:08 'de eklendi.

AK Parti İl Seçim İşleri Başkanı Mehmet Kocaağa, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Suphi Özlahlan ve Oğuzhan Çelik’in katılımlarıyla sandık yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıların oldukça verimli geçtiğini belirten AK Parti’li Kocaağa, “Mahalle bazlı çalışmalar kapsamında ziyaretlerimize devam ediyoruz. Teşkilat olarak bugün Torbalı’dayız ve Atatürk Mahallemizin 1041, Tepeköy Mahallemizin 1333, Torbalı Mahallemizin ise 1376’ıncı nolu sandık yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldik. Heyecanımız ve inancımız çok yüksek. Bu azim ve kararlılıkla ilçemizi 2023 hedeflerimize taşıyacak; Torbalı’yı tekrardan AK Parti ile buluşturacağız” dedi. Gittikleri her yerde AK Parti’ye ve şahsına gösterilen alakadan dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın ise, “Mahalle bazlı çalışmalarımız oldukça verimli geçiyor. Bugün seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürüp, gelecek seçimden zaferle, anlımızın akıyla çıkacağız” ifadelerini kullandı.

‘ÇALIŞMALARIMIZIN KARŞILIĞINI SEÇİMLERDE ALACAĞIZ’

Partisinin çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Seçim İşleri Başkanı Mehmet Kocaağa, ilçe programlarına hızlı bir şekilde devam ettiklerini belirterek, “Malum önümüzde yaklaşık 2 yıla yaklaşan bir seçimsiz süreç var. Bu süreçte de biz, ilçelerimizde mahalle ve sandık yönetim kurullarının eksiksiz oluşması noktasında çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi. Erken değil, zamanında seçim olacağının altını çizen Kocaağa, “2023 seçimlerinin önemine bigânen AK Parti, özellikle bu kampanya dönemini biraz erken başlattı. Bazı arkadaşlar bunu erken seçim çalışması olarak algılıyorlar ama erken seçim falan yok, seçim zamanında olacak. Sadece biz, çalışma sürecimizi uzatmış olduk. Cumhurbaşkanımızın bize büyük kongreden sonraki talimatı olan yarın seçim varmış gibi çalışıldı. İlçelerimiz de bu noktada hazır hale gelmek üzereler. Sadece ilçe başkan ve yönetimlerinin değil, mahalle ve sandık yönetimlerinin üç kademe ile birlikte sahada aktif olduğu bir sürece hep birlikte giriyoruz. Birim başkanlarımız aktif olarak kendi birimleri ile ilgili çalışmalar yapacak. Öyle ümit ediyorum bu çalışmalarımızın karşılığını önce 2023, sonra 2024 seçimlerinde Torbalı’da alacağız” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.