SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti İzmir’den Bahçıvan’a üst düzey görev verildi

Bu haber 15 Şubat 2022 - 21:18 'de eklendi.

AK Parti İzmir Teşkilatı’nda önemli görevler üstlenen, özellikle Sosyal Politikalardan sorumlu AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Semiha Paçacı ile koordineli bir çalışma yürüten Utku Can Bahçıvan’a üst düzey görev verildi.

TORBALI’NIN genç ve başarılı iş adamlarından Utku Can Bahçıvan’a üst düzey görev verildi. AK Parti İzmir Teşkilatı’nda önemli görevler üstlenen, özellikle Sosyal Politikalardan sorumlu AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Semiha Paçacı ile koordineli bir çalışma yürüten Bahçıvan, AK Parti İzmir Sosyal Politikalar Engelli Koordinasyon Birim Başkanlığına atandı. Paçacı bu atamayı sosyal medya hesaplarından duyurdu.

VERİLEN görevi ve bu büyük sorumluluğu yerine getirmekten dolayı mutluluk duyacağını kaydeden Bahçıvan, kendisine güvenen herkese teşekkür etti.

PAÇACI, “Ak Parti İzmir Sosyal Politikalar Engelli Koordinasyon Birim Başkanlığına Utku Can Bahçıvan atanmıştır. Hayırlı olsun diyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullanırken Utku Can Bahçıvan ise, “Özel kardeşlerimiz için bir şeyler yapmak, onların hayatlarına dokunmak adına uzun yıllardır aile olarak çalışma yürütüyoruz. Atandığım bu görevde de üzerime düşeni fazlasıyla yerine getireceğime inanıyorum. Benim bu görevde başarılı olacağıma inanan İl Başkan Yardımcımız Semiha Paçacı başkanıma ve İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli’ye teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.