SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti İzmir’de 500 Bin üyeye ulaştı

Bu haber 20 Kasım 2021 - 20:37 'de eklendi.

AK Parti mahalle başkanları toplantısı Torbalı’nın ev sahipliğinde gerçekleşti. Torbalı, Selçuk, Balçova, Menderes ve Gaziemir mahalle temsilcilerine plaket verildi

İZMİR’DE 500 bin üyeye ulaşan AK Parti’de yüzler gülüyor. Önceki gün Torbalı’nın ev sahipliği yaptığı Dördüncü Bölge Mahalle Başkanları toplantısına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti MKYK üyesi Kurtcan Çelebi, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, ilçe başkanları, il yöneticileri ve Torbalı, Selçuk, Menderes, Gaziemir ve Balçova’dan mahalle başkanları katıldı. En çok üye kazandıran mahalle başkanlarına teşekkür plaketi verildi.

İLÇE BAŞKANLARINDAN TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

TOPLANTIDA söz alan Balçova İlçe Başkanı Berkan Yıldızhan, Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı, Gaziemir İlçe Başkanı Serdar Muçay, Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu ve Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın mahalle başkanlarına ve teşkilat mensuplarına teşekkür ettiler.

KAYA, “EMANET VERDİK, GERİ ALACAĞIZ”

METROPOLİS Otel’de gerçekleşen toplantıda teşkilata önemli mesajlar veren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “Daha önceki toplantılarımızda burada Torbalı, Selçuk, Ödemiş, Menderes belediye başkanlarımız da olurdu. 2014 seçimlerinde büyük bir başarı ile kazandığımız bu belediyeleri maalesef 2019 seçimlerinde kaybettik. Ama ben inanıyorum ki bu çalışmalarımıza devam ederek, gönüllere dokunarak, emanet verdiğimiz belediyelerimizi 2024 seçimlerinde tekrar kazanacağız. 2014-2019 yılları arasında ilçelerimize birçok yatırım ve eser kazandırdık. Ama sadece hizmet yetmiyor, gönüllere de girmemiz lazım. O yüzden mahalle başkanlarına büyük görev düşüyor. İyi gününde, kötü gününde vatandaşımızın yanında olup sevincine ortak olacaksınız, acısını paylaşacaksınız, partimizi temsil edeceksiniz” dedi.

KAYA, “BU ŞARKI DAHA YENİ BAŞLIYOR”

KAYA, “Bizler sadece Türkiye’ye değil, BM Genel Kurulu’nda dünya 5’ten büyüktür diyerek dünyaya adalet getiren sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda dimdik ayaktayız, meydanlardayız. Sizlerin gayreti, milletimizin teveccühü, Allah’ın izniyle önce 2023’te, ardından 2024’te hem İzmir’de, hem de Türkiye genelinde birinci parti olacağız ve sayın Cumhurbaşkanımızı bir kez daha seçeceğiz. Bu şarkı daha yeni başlıyor. Hep beraber daha çok destanlar yazacağız” dedi.

“BİR YILDA 64 BİN ÜYE YAPILDI”

AK PARTİ’NİN İzmir’de 500 Bin üyeye ulaştığını belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “İzmir’de 1294 mahalle başkanımızla beraber gece gündüz demeden çalıştık ve sizlerin gayreti ile partimize bir yılda 64 bin üye kazandırdık. Şu an da toplam üye sayımız 500 binlere geldi. İzmir’i gezip dolaşırken görüyoruz, yerel hizmetler noktasında ilçelerimiz kan ağlıyor. İzmir’in çözümü AK Belediyeciliktir. İzmir artık AK Parti diyor. 2024 seçimlerinde İstanbul ve Ankara’yı zaten geri alacağız ama asıl müjdeyi İzmir’den vereceğiz ve İzmir’i AK Belediyecilik ile buluşturacağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.