SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, Torbalı’da gençlerle buluştu

Bu haber 22 Ekim 2022 - 0:07 'de eklendi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Torbalı ilçesinde gençlerle bir araya geldi. Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sürekli, AK Parti İzmir Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Çay Bizden Sohbet Sizden” programında gençlerin sorularını yanıtladı.

GENÇLERİN “Büyük Türkiye” hedefine sahip çıkmasını isteyen Sürekli, “Gençlik bizim geleceğimiz. Türkiye’nin geleceği. Size çok inanıyor ve güveniyoruz. Biz, gençliği sınıflandırmıyoruz, siyasete alet etmiyoruz. Aksine yol arkadaşı görüyoruz, geleceğe köprü olarak tasvir ediyoruz. TEKNOFEST gençliği, 15 Temmuz gençliği, Cumhuriyetin 100. yılı gençliği diyoruz. Üniversitelerimizde, yaptığımız diğer organizasyonlarda gençlerimizle sık sık bir araya geliyorum. Sizlerden feyiz alıyoruz, sizlerle umudumuzu ve heyecanımızı tazeliyoruz. Görüyorum gümbür gümbür bir nesil geliyor.” ifadelerini kullandı.

SÜREKLİ, AK Parti’nin 21 yıldır tüm kadrolarında gençlere yer verdiğini aktararak, şunları kaydetti: “Ülkenin bugünü ve geleceğinde gençlere söz hakkı veren, ilk siyaset okulunu, siyaset akademisini açarak gençlerimizi siyasetten ekonomiye kadar her alanda teşvik eden bir partiyiz. Eğitim desteklerimiz, girişimcilik teşviklerimiz artarak sürüyor. Bugün devlet yurtlarımızdan 850 bin öğrencimiz yararlanabiliyor, 21 yıl öncesine kadarki yurt manzaraları yerini konfora bıraktı. Sosyal etkinlik alanları, spor tesisleri ile gençlik kompleksi niteliğinde yurtlarımız var. Aylık gıda ve ihtiyaç yardımı olarak verilen destek 1800 lira. İş hayatında da yanlarındayız. Girişimci gençlerimizi destekliyoruz. En büyük sosyal konut projesini yola çıkardık ve onların kontenjan hakları var. Onlar da AK Parti’nin kendilerine sunduklarının farkında.”

Sürekli, programın ardından Torbalı, Gaziemir, Selçuk, Balçova, Menderes ilçe başkanları ile bölge toplantısı gerçekleştirdi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.