SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti, ittifak ortağını ziyaret etti

Bu haber 01 Nisan 2022 - 2:52 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı, Cumhur İttifakı ortağı Büyük Birlik Partisi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

AK PARTİ Torbalı İlçe Teşkilatı, Cumhur İttifakı ortağı Büyük Birlik Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Selman Günaydın, AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar ve AK Parti Torbalı İlçe Yönetim Kurulu üyelerini ilçe binasında ağırlayan BBP Torbalı İlçe Başkanı Zeynel Abidin Fidaner, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarete BBP İzmir Birinci Bölge Koordinatörü Feyzullah Turan ve BBP ilçe yöneticileri de katıldılar.

GÜNAYDIN, “CUMHUR İTTİFAKI, MİLLET AKLI”

ZİYARET sonrası AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Cumhur İttifakı Ortağımız, Büyük Birlik Partisi Torbalı İlçe Başkanı Zeynel Abidin Fidaner ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Grup Başkanvekilimiz Özgür Erman Çağlar ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte, yeni Parti Binalarında ziyaret ettik. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğumuz istişare ve değerlendirme toplantımızın, Torbalı’mıza hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

FİDANER’DEN BİRLİK-BERABERLİK AÇIKLAMASI

YENİ ilçe binalarında kendilerini ziyaret eden AK Parti Torbalı İlçe Yönetimine teşekkür eden BBP Torbalı İlçe Başkanı Zeynel Abidin Fidaner, “İttifak ortağımız AK Parti İlçe İlçe Başkanı Selman Günaydın, Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar ve AK Parti İlçe Yönetiminin değerli mensuplarına ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Birlik ve beraberliğimizin ülkemiz için, milletimiz için ve ilçemiz için hayırlara vesile olacağına inancımız tamdır. Cumhur İttifakı olarak el ele, omuz omuza milletimiz için çalışıyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.