SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti İl Gençlik Kolları’nda Torbalı’dan 3 isim

Bu haber 17 Mart 2021 - 22:14 'de eklendi.

AK PARTİ İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan’ın Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilmesiyle boşta kalan İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Recep Tayyip Taslak atandı. Taslak yeni yönetimini belirledi. Kamuoyuna açıklanan yeni İzmir İl Gençlik Kolları listesinde Torbalı’dan 3 isim bulunuyor. Sefer Adıgüzel, Salih Furkan Günaydın ve Ali Kazan, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları’nda görev alarak ilçemizi temsil edecekler.

İZMİR SİYASETİNE TORBALI DAMGASI

DAHA önce AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda Torbalı’dan Feyim Özçelik, Gizem Akyüz, Hasan Akbıyık ve Oğuzhan Çelik görev almıştı. Şimdi de Gençlik Kolları’nda Sefer Adıgüzel, Salih Furkan Günaydın ve Ali Kazan’ın görev almasıyla İzmir siyasetinde Torbalı’nın önemi bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.