AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Feyim Özçelik ve beraberindeki heyet, Hemşireler Haftası kapsamında Torbalı Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette hastanede görev yapan hemşirelerle bir araya gelen heyet, sağlık çalışanlarının haftasını kutladı.
SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR EDİLDİ
ZİYARET sırasında hemşirelerin fedakârca yürüttüğü çalışmaların önemine dikkat çekilirken, sağlık çalışanlarının toplum sağlığı adına üstlendikleri kritik role vurgu yapıldı. Hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada, nazik ziyaretlerinden dolayı Feyim Özçelik ve beraberindeki heyete teşekkür edildi.
“BİZLERİ YALNIZ BIRAKMADILAR”
TORBALI Devlet Hastanesi tarafından yapılan paylaşımda, “Özveriyle görev yapan hemşirelerimizin gününü tebrik ederek bizleri yalnız bırakmayan Sayın Feyim Özçelik ve kıymetli ekibine, bu nazik ziyaretlerinden ötürü en içten teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.
HEMŞİRELER HAFTASI KAPSAMINDA ETKİNLİKLER SÜRÜYOR
ÖTE yandan Hemşireler Haftası dolayısıyla ilçedeki sağlık kurumlarında çeşitli ziyaret ve etkinliklerin devam ettiği öğrenildi. Sağlık çalışanlarının moral ve motivasyonunu artırmayı amaçlayan programların hafta boyunca süreceği belirtildi.















