SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti adayı Dağ’dan dikkat çeken vaat: 90 dakika ücretsiz aktarma geri gelecek!

Bu haber 01 Şubat 2024 - 1:21 'de eklendi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, geçtiğimiz yıllarda kaldırılan ve Torbalı halkının da kaldırılmasına anlam veremediği “90 dakika ücretsiz aktarma” hakkını geri getireceklerini söyledi.

DAĞ açıklamasında “90 dakika uygulaması vardı. Kaldırıldı. 1 Nisan itibariyle ilk bilet attıktan sonra 90 dakikayı ücretsiz kullanacak bu müjdeyi vermekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

AK PARTİ İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında Menemen’de bir dizi program gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıllarda İzmir Büyükşehir Beleidyesi kararıyla kaldırılan 90 dakika ücretsiz aktarmayı geri getireceklerini söyleyen Dağ, “5 yıl çok önemli işler yapacağız. İlerleyen günlerde lansmanla projeleri tanıtacağız. 90 dakika uygulaması vardı. Kaldırıldı. 1 Nisan itibariyle ilk bileti attıktan sonra 90 dakikayı ücretsiz kullanacak bu müjdeyi vermekten büyük mutluluk duyuyorum. 1 Nisan’dan sonra bu şehirin her sokağında her branşta sporcu yetişeceğini ve dünyada başarılar elde edeceğini göreceğiz ve İzmir markası olarak yükseleceğiz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.