SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ak Oto ‘kurtarma aracı’ hizmete girdi

Bu haber 29 Aralık 2020 - 10:36 'de eklendi.

Atatürk Sanayi Sitesi’nde hizmet veren Ak Oto Tamir Bakım Servisi, bünyesinde oto kurtarma aracı aldı. İşletmeci Aykut Köstekçi, çekici hizmetini piyasa fiyatının altında ve uygun fiyata gerçekleştirdiklerini söyleyerek, yolda kalanların yardımına koştuklarını ifade etti.

ATATÜRK Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren Ak Oto Tamir Bakım Servisi’nde ‘kurtarma aracı’ hizmete girdi. ‘7/24 kaliteli hızlı, güvenilir ve uygun fiyat’ sloganıyla yola çıkan kurtarma aracı, yolda kalanların kurtarıcısı olacak. Deneyimli işletmeci Aykut Köstekçi, “Ak Oto Kurtarma müşteri memnuniyeti ilkesiyle hizmet vermektedir. Sektöründe öncü lider kuruluş olma hedefiyle kurulan firmamız, değerli müşterilerimize daha iyi hizmet sunma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir” diye konuştu.

FARKLI FARKLI ARAÇ ARIZALARI İÇİN DÜKKÂN DÜKKÂN GEZMEK ZORUNDA KALMIYORLAR

ARAÇ tamir, bakım ve onarım işine bakan Aykut Köstekçi’nin işletmeciliğini yaptığı serviste, yedek parça satışı da gerçekleştiriliyor. Birçok hizmeti de bünyesinde bulundurduklarını söyleyen Köstekçi, “Sanayiye gelen bir araç farklı farklı arızaları için dükkân dükkân gezmek zorunda kalıyor. Bizim dükkâna gelen bir müşteri aracına yaptırmak istediği tüm işleri bir arada yaptırabiliyor” dedi. Ak Oto Kurtarma hizmetine 0507 870 77 13 numaralı telefondan ulaşabileceklerini ifade etti.

‘ELEKTRONİK ARIZA TESPİT CİHAZI İLE ARIZALARI KISA SÜREDE BULUYORUZ’

AK Oto Tamir Bakım Servisi’nde elektronik arıza tespit cihazı ile arızaları kısa sürede bulduklarını ve giderdiklerini söyleyen Aykut Köstekçi, garantili iş yaptıklarını, müşterilerin yaptıkları işten memnun kaldıklarını aktardı. Köstekçi, “Garantili araç muayeneye hazırlama işlemi yapıyoruz. 7 gün 24 saat hizmet veriyoruz. Ayrıca yol yardımı da yapıyoruz. İkinci el araçların alım-atımları ve hasarlı araç alımları da yaptığımız hizmetlerin arasında yer alıyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.