SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ailesi, Sıla’yı her yerde arıyor!

Bu haber 23 Eylül 2022 - 0:40 'de eklendi.

Torbalı’da yaşayan 19 yaşındaki Sıla Duman’dan ailesi 4 gündür haber alamıyor. Son olarak ailesiyle pazartesi görüşen ve bir daha telefonlara çıkmayan Sıla Duman’ın ailesi oldukça tedirgin

ERZURUM’DA oturan ailesi kızlarını bulmak için Torbalı’ya gelirken kayıp kızlarının bulunması için büyük çaba harcıyor. Durumu polis ekiplerine de bildiren aile kızlarını görenlerin veya nerede olduklarını bilenlerin kendileri ile irtibata geçmelerini istiyor.

KONUYLA ilgili açıklamada bulunan acılı anne “Kızımdan 4 gündür haber alamıyoruz. Son olarak dövmeli bir erkek ve kız arkadaşı ile görülmüş. Başına bir şey gelmesinden endişeliyiz. Görenler veya yerini bilenler 0552 079 29 91 iletişim numarasından bizlere veya polis ekiplerine ulaşsın” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.