SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ailelerin karıştığı çocuk kavgası, bıçaklı sopalı kavgaya dönüştü

Bu haber 19 Temmuz 2023 - 17:40 'de eklendi.

Dün akşam Karşıyaka Mahallesi’nde meydana gelen çocuk kavgasına ailelerin karışmasının ardından bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüşen olayda bıçakla yaralanan Celal Bulut, Torbalı Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamadı

DÜN akşam saatlerinde Karşıyaka Mahallesi’nde meydana gelen çocuk kavgasına aileler de müdahil oldu. Sopaların ve bıçakların konuştuğu kavgada Celal Bulut isimli genç bıçaklandı. Bıçaklanan Celal Bulut, yere yığıldı. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Bulut’a ilk müdahaleyi yaptı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

DAHA sonra Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Celal Bulut, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gece saatlerinde vefat eden Bulut’un ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşadı. Öte yandan yaşanan olayla ilgili kavgaya müdahil olan herkes polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.