SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Aile Haftası’ kapsamında, kamu personellerine seminer verildi

Bu haber 18 Mayıs 2023 - 0:15 'de eklendi.

Torbalı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü koordinesinde 15 – 21 Nisan Aile Haftası kapsamında Torbalı’da kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personellere ‘Aile Kurumunun Bireyin ve Neslin Korunması Açısından Önemi’ konulu seminer düzenlendi.

TORBALI Ticaret Odası Kongre Merkezi’nde düzenlenen seminer, Torbalı Kaymakamımız Ercan Öter, Torbalı Jandarma Komutanı Binbaşı Sayın Emre Balcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya ve İlçe Protokolünün katılımlarıyla gerçekleşti.

SEMİNERDE yapılan konuşmada, ‘Bilindiği üzere Aile, dünyanın en güçlü ve yenilmez kalesidir. Birbirinin üzerindeki hakka inanan ve birbirine sevgiyle bağlı aileler, hayatın tüm zorluklarına dirençlidir. Hatta bu zorluklar, güçlü ailelerin birliği içinde erir gider, görünmez olur.

ESERLERİN en kıymetlisi, en güzeli, en sanatlısı, ilmek ilmek sevgiyle örülmüş ailedir. Aile, iyi günlerin sevincini anlamlı kılar. Kötü günlerin yükünü hafifletir. Sağlığı ziyadeleştirir, hastalığı kolaylaştırır. Çünkü aile, tüm mutlulukları ve üzüntüleri paylaştığımız yerdir. Güzellikler paylaşıldıkça çoğalır, zorluklar paylaşıldıkça küçülür.

BİZLER yalnız yaşamak için yaratılmadık. Bir araya gelmek, aileler kurmak, bu vesileyle toplumlara dönüşmek insana biçilmiş bir görevdir’ denildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.