SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ahşap üzerine fotoğraf işleme sanatını aşarıyla uyguluyor

Bu haber 01 Haziran 2023 - 1:50 'de eklendi.

Torbalılı Ayşen Ergin, kendi çabalarıyla öğrendiği ahşap boyama sanatı büyük ilgi görüyor.

YAPIŞTIRICI kullanarak kâğıttaki objeyi veya resmi ahşaba işleyen Ergin’in bu hizmeti özellikle hediye almak isteyenlerden ve genç âşıklardan yoğun ilgi görüyor. Torbalı’da ahşaba fotoğraf işleyen başka bir kişinin olmadığının altını çizen Ayşen Ergin, bu yönetimi ise sır gibi saklıyor.

‘ÖZEL VERNİK KULLANIYORUM’

DAHA önce internetten ahşap boyama sanatını öğrendiğini, ardından kendini geliştirmek için ahşap üzerine fotoğraf işleme sanatına ilgi duyduğunu aktaran Ayşen Ergin, “Ben zaten ahşaba boyama yapıyorum. Ahşabın üzerine fotoğraf da konulabileceğini aklıma geldi ve hemen uygulamaya koydum. İlk olarak deneme amaçlı olarak ailemin fotoğraflarını denedim ve birkaç denemeden sonra başarılı oldum. İşlemede kullandığım vernik çok özel ve yurtdışından geliyor. Asla kabarma yapmıyor ve canlı duruyor” dedi.

‘AHŞAP ÜZERİNE ÜÇ BOYUTLU RESİM LER DE YAPIYORUM’

AHŞAP olarak isteğe göre tepsi, sehpa ve fotoğraflık kullandığını ifade eden Ayşen Ergin, isteğe göre üç boyutlu resimler de işlediğini belirtti. Ergin, “Örneğin denizin üzerindeki gemiyi, arkasında uçan martıyı ve onun da arkasında duran güneşi üç boyutlu olarak gösterebiliyorum. Fotoğraftaki objeler arasındaki uzaklık, gerçeğine birebir uygun olarak görünüyor” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.