SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ahşap evlere ilgi artmaya devam ediyor

Bu haber 09 Aralık 2022 - 1:48 'de eklendi.

Son yıllarda ilginin arttığı hobi evlerinde, vatandaşlar sağlık açısından özellikle ahşap evlere yoğun ilgi gösteriyor. Torbalı’nın bu alanda en eskisi olan Ahşapçı’nın işleri neredeyse 3 katına çıktı.

TÜRKİYE’DE ilk olarak 2020 yılının Mart ayında görülen ve tüm dünyayı etkisi altın alan koronavirüs ile son aylarda yaşanılan depremler, bir sektöre canlılık getirdi. Özellikle kısıtlamalar sonrasında vatandaşların dağ evlerine, hobi evlerine olan ilgisi arttı. Hobi ev seçenekleri arasında bir alan ise diğerlerine nazaran daha fazla ilgi görüyor. Torbalı’nın en eski ahşap firması olan ve 15 yıldır İzmir-Aydın asfaltı üzeri Kuşçuburun’da faaliyet gösteren Ahşapçı Orman Ürünleri ve Emprenye en hareketli günlerini yaşıyor.

ÜRETİM, SATIŞ VE MONTAJ YAPIYOR

AHŞAPTAN hobi evlerinin yanı sıra köprü, kamelya, restoran, kafe, çocuk oyun grubu ve iç-dış mekan ahşapların tamamını yapabilen Ahşapçı, 3.000 metrekare alan üzerin kurulu mekanında üretim, satış ve montaj yapıyor. 25 personelin bulunduğu Ahşapçı’nın sahibi Ağaç İşleri Teknik Öğretmeni olan ve 20 yıldır da sektörde bulunan Tahir Topçu tarafından işletiliyor.

‘EVLERİMİZ, 10 ŞİDDETİNDE DEPREME DAHİ RAHATLIKLA DAYANIYOR’

AHŞAP yapıların 10 şiddetinde depreme dahi dayanıklı olduğunu söyleyen Topçu, “Ahşap yapı yıkılmaz, esner. Biz burada insanların hayallerini gerçekleştiriyoruz. Son yıllarda yaşadığımız olaylar insanları doğaya kaçma eğilimi göstermesine neden oldu. Arsa bulan herkes üstüne evini kuruyor. İşte biz de bu noktada devreye giriyoruz. Müşterilerimize uygun kaliteli seçenekler sunuyoruz. Kütük veya karkaslı ev seçeneklerimiz büyük ilgi görüyor” dedi.

‘RESMİNİ GÖSTERDİĞİ EVİN AYNISINI ÜRETEBİLİYORUZ’

 MÜŞTERİNİN beğendiği veya resmini gösterdiği her evin aynısını üretip, istediği yere montajını gerçekleştiriyoruz. Bilgi almak isteyen vatandaşlarımız bizlere 0 533 332 85 86 numaralı telefondan bizlere ulaşabilir” şeklinde konuştu. Ahşapçı Orman Ürünleri ve Emprenye İletişim: 0 533 332 85 86

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.