SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ahraç Şarküteri Muratbey’de açıldı

Bu haber 03 Mayıs 2021 - 22:30 'de eklendi.

BÖLGESİNİN tek şarküteri dükkanı olan Ahraç Şarküteri Muratbey Mahallesi 3530 Sokak üzerinde hizmete açıldı. Mert Arslan ile Bayram Dinçer’in işleteceği 60 metrekarelik işletmede, envai çeşit şarküteri ürünü satılacak.

İŞLETMEDE NELER SATILIYOR?

PEYNİR, yumurta, doğal turşu, günlük süt, petek bal, sucuk, kavurma, köfte, kuru sebzeler, bakliyat çeşitleri, mantı çeşitleri, kuru meyve, helva çeşitleri, yaprak, erişte çeşitleri, tarhana, zeytin, yufka, baharat çeşitleri, tahin, pekmez, kantaron yağı, zeytinyağı, doğal reçel çeşitleri satışa sunuluyor.

BÖLGENİN TEK ŞARKÜTERİ DÜKKANI

MURATBEY Mahallesi’ndeki bu bölgede şarküteri ürünlerinin satışının yapıldığı başka bir yerin olmadığını söyleyen Mert Arslan, bu eksikliği gördüklerini ve yatırımlarını da buraya yaptıklarını dile getirdi.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER

AÇILIŞA özel ürünlerin tamamında indirim olduğunu dile getiren Bayram Dinçer ise, “Mekânımız Story Konaklarının arkasında hizmete girmiştir. Tüm bölge halkını leziz ve enfes ürünlerimizden almaya davet ediyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.