SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ahmetli’de hummalı çalışma devam ediyor

Bu haber 15 Eylül 2023 - 12:11 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolları, büyük bir hızla yenilemeye devam ediyor. Köylerde de hummalı çalışma yürüten ekipler Ahmetli köyünde kilit taşı döşeme işlemlerine başladı.

ÇALIŞMALARA ara vermeden devam eden Torbalı Belediyesi ekipleri köylerde de yol yenileme işlemlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Torbalı Belediyesi Ahmetli’de yeni yol için çalışmalara başladı.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

KÖYDE geçtiğimiz hafta başlayan çalışmalar sürerken, ekipler bölgede kilit taşı döşeme işlemlerine başladı. Mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanan yol çalışması kısa sürede tamamlanacağı öğrenildi.

KÖY YENİ BİR GÖRÜNÜME SAHİP OLACAK

ÖTE yandan kilit taşı döşeme işlemlerinin yanı sıra kaldırım düzenlemesi de yapılacak olan köy yeni bir görünüme sahip olacak. Ahmetli Mahalle Muhtarı Hasan Kaplan ve mahalle sakinleri yetkililere teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.