SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ahmetli Mahallesi’nde cinayet dehşeti: Bir amcasını öldürdü, diğerini yaraladı

Bu haber 21 Mart 2021 - 21:38 'de eklendi.

Torbalı ilçesinde yaşayan Ercan K., çıkan tartışmada tarlalarında çalıştığı amcası Süleyman K.’yı tabancayla öldürdü, diğer amcası Osman K.’yı yaraladı.

TORBALI’NIN kırsal Ahmetli Mahallesi’nde mesire alanı yakınındaki bir tarlada meydana gelen olayda, 32 yaşındaki Ercan K. ile amcaları 47 yaşındaki Süleyman K. ve 65 yaşındaki Osman K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Ercan K., yanındaki tabanca ile her iki amcasına da peş peşe ateş etti. İki kardeş kanlar içinde yere yığılırken Ercan K., olay yerinden uzaklaştı.

ÇEVREDEKİLERİN ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi’ne sevk edilen iki kardeşten Süleyman K., doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirirken, Osman K.’nin tedavisinin sürdüğü bildirildi. Ercan K., jandarma ekiplerine teslim olurken; olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.