SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ahmet öğretmen, eğitim verdiği okulda unutulmadı!

Bu haber 18 Ocak 2024 - 22:07 'de eklendi.

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Fatih İlkokulu 4/F sınıfı öğretmeni Ahmet Taş eğitim verdiği okulda anı köşesi oluşturularak, hayrına lokma döktürüldü.

AHMET öğretmen, Aort damarının yırtılması sonucu vefat etmiş, tüm Torbalı’yı üzmüştü. Sevilen öğretmen dün eğitim verdiği okulunda anıldı.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

EĞİTİM verdiği Fatih İlkokulu’nda lokma hayrı yapılırken, ayrıca anı köşesi de oluşturuldu. Anı köşesine öğrencileri çiçek bırakırken duygu dolu anlar da yaşandı.

KURUMUN SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPILDI

İLÇE Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde vefat eden kıymetli öğretmenimiz Ahmet Taş için Fatih İlkokulunda anı köşesi oluşturularak hayrına lokma döktürüldü. Bu vesileyle meslektaşımıza Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına metanet dileriz” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.