SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ahmet Kaya’nın hayatını anlatan “Ahmet’in Türküsü” filmi Torbalı’da vizyona girdi

Bu haber 01 Mart 2024 - 23:43 'de eklendi.

‘Son Şarkı – Ahmet’in Türküsü’ Torbalı Kipa’da vizyona girdi! Kudret Sabancı’nın yönettiği filmde Ahmet Kaya’ya Celil Nalçakan hayat veriyor.

Müzik dünyasının efsanevi ismi Ahmet Kaya’nın vatana dönüş hikayesini Torbalı’daki beyaz perde izleyicisiyle buluşturacak olan “Son Şarkı – Ahmet’in Türküsü” filmi şimdi sinema salonlarında izleyicilerini bekliyor!

Kudret Sabancı’nın yönettiği filmde, Ahmet Kaya’yı usta oyuncu Celil Nalçakan canlandırıyor. Ezgi Şenler’in de başrolde yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Serdal Genç, Burç Kümbetlioğlu, Zeynep Köse gibi isimler rol alıyor. Senaryo Engin Elgün ve Savaş Korkmaz tarafından kaleme alındı.

Ahmet Kaya’nın hayatının dönüm noktalarını seyirci ile buluşturacak olan “Son Şarkı – Ahmet’in Türküsü” Ahmet Kaya’nın sanatıyla nasıl insanları etkilediğini ve toplumsal duyarlılığı nasıl şekillendirdiğini gözler önüne serecek.

Ahmet Kaya’nın sadece müzik kariyerini değil, aynı zamanda toplum üzerindeki derin etkisini ve ses getiren eserlerini de mercek altına alarak beyaz perde izleyicisiyle buluşturacak olan film, Ahmet Kaya’nın Paris’teki dönemini, vatan hasretini ve kimler tarafından hedef alındığını perdeye taşıyacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.