SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Agora Perde, yeni yerinde evleri perdeyle süslemeye devam ediyor

Bu haber 30 Ağustos 2022 - 2:13 'de eklendi.

10 yıldır Sadık İleri Bulvarı üzerinde hizmet veren ve geçtiğimiz Mart ayında ise eski adresine yakın bir noktada hizmet hayatına devam eden Agora Perde, ilçedeki dairelerin pencerelerini birbirinden farkı model perdelerle süslemeyi sürdürüyor.

ERTUĞRUL Mahallesi 3019 Sokak üzerinde (Kahve Diyarı Yan Sokağı – Yurtiçi Kargo Yanı) faaliyet gösteren Agora Perde Tasarım firması, ölçülerini aldığı konutların duvarlarını istenilen perdelerle süslüyor. Farklı model ve çeşitlerin yer aldığı bünyesinde, yaklaşık 5 bin farklı model çeşidinin bulunduğunu söyleyen işletmeci Türkan Erçin, model ve tasarımları görmek isteyenleri beklediklerini ifade etti.

‘ÖLÇÜYÜ ALIYORUZ, HAZIRLIYORUZ VE MONTAJINI YAPIYORUZ’

SATIŞA sunduğu perde çeşitleri arasında zebra perde, store perde, fonluk perde, dikey perde, jaluzi perde, plisel perde, balkon perde, dikey tül perde ile güneşlik ve aksesuar çeşitleri yer alıyor. Ayrıca atölye hizmeti de verdiklerinin altını çizen Türkan Erçin, “Müşterilerimiz mağazamıza gelerek perde modelini seçtikten sonra konutlarına giderek ölçüleri alıyoruz. Sonrasında 1 ile 15 gün arasında değişen günlerde hazırlanan perdelerin montajını gerçekleştiriyoruz. Bazı perdeler 1 günde hazırlanırken, hazırlanacak perdenin sayısına göre 2 haftayı da buluyor” şeklinde konuştu.

‘DİKİM İŞİNİ KENDİMİZ YAPIYORUZ’

DENEYİMLİ perdeci Türkan Elçin, yıllardır bu mesleğin içinde olduğunu belirterek, bu işi kendi firmalarında başarıyla yaptıklarını dile getirdi. Perdeyi ölçüsüne göre ve istenilen model ve kesimde teslim ettiklerini anlatan usta perdeci, şimdiye kadar tek bir şikayet dahi almadıklarını belirtti.

HER BÜTÇEYE UYGUN PERDELER…

ERÇİN, ayrıca fiyatlarının her bütçeye uygun olduğunu söyleyerek, perde yaptırmak isteyenleri Kahve Diyarı sokağında bulunan Yurtiçi Kargo yanındaki yerlerine beklediklerini sözlerine ekledi. Agora Perde İletişim: 0 232 856 74 73 – 0 531 577 39 64

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.