SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ağır tamir masraflarına yol açan çukurlar, sürücülere zor anlar yaşatıyor!

Bu haber 12 Aralık 2022 - 22:41 'de eklendi.

İzmir’den Torbalı’ya gelen bazı araç sürücüleri Kemalpaşa Kavşağı’nda oluşan trafiğe yakalanmamak için İZBAN’ın yanından paralel olarak ilçe merkezine bağlanan yolu tercih ediyor. Ancak günde yüzlerce aracın geçtiği bu yol köstebek yuvasına dönmüş durumda. Ağır tamir masraflarına bile yol açan çukurların kapatılması isteniyor

TORBALI’DA her gün on binlerce araç giriş çıkış yaparken araçların birçoğu Kemalpaşa Kavşağını kullanıyor. Torbalı’da çilenin bir diğer adı olan Kemalpaşa Kavşağı’nda özellikle iş giriş ve çıkış saatlerinde uzun kuyruklar oluşuyor.

KÖPRÜLÜ kavşak projesi kapsamında devam eden kavşaktaki çalışmalar nedeniyle trafik tek şeride düşürülürken, sorun daha da arttı. Öte yandan İzmir’den Torbalı’ya gelen bazı araç sürücüleri ise trafiğe kalmamak için İZBAN’ın yanından paralel olarak ilçe merkezine bağlanan yolu tercih ediyor. Ancak bu yolda yağan yağmur suları nedeniyle devasa çukurlar oluştu. Hal böyle olunca düz olan bu yolda gaza basan sürücüler, çukurlara girmekten kaçamıyor. Bazı çukurların boyutları büyük olunca araçta ağır hasara da yol açabiliyor.

YAKLAŞIK 1 kilometrelik bu yolda onlarca devasa çukur bulunurken, bu çukurlara girmemek için manevra üstüne manevra yapıyor. Araç sürücüleri, yetkililerin duruma el atmasını ve adeta köstebek yuvasına dönüşen bu çukurların yama asfalt ile doldurulmasını istiyor!

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.