SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Afacanlar Dünyası, gün yapacak kadınların adresi oldu

Bu haber 22 Mart 2024 - 0:19 'de eklendi.

Geçtiğimiz ay Cumhuriyet Mahallesi Haluk Alpsü Bulvarı üzerinde hizmete giren ve çocuklar kadar, ailelerin de uğrak yeri olan Afacanlar Dünyası, her geçen gün bilinirliğini arttırıyor. Mekan, şimdi de gün yapan kadınların mekanı oldu

KADINLAR, arkadaşlarıyla belirli günlerde bir araya gelerek altın günü benzeri organizasyonlar yapıyor. Özellikle son dönemde nüfus artışıyla birlikte bayanların yaptığı gün benzeri organizasyonlar daha çok sık yapılır oldu.

ÇOCUKLAR OYNARKEN, AİLELER SOHBET EDİYOR

ÇOCUKLU ailelerin de mekan uğrak yer oldu. Çocuklar doyasıya eğlenirken, anneleri de keyifli sohbet eşliğinde çaylarını içebiliyor, yemeklerini de yiyebiliyor.

BU MEKANDA HERŞEY VAR

AFACANLAR Dünyası’nda meslek oyun atölyeleri, anne çocuk etkinlikleri, cafe hizmeti, doğum günü partisi-davet-toplantı ve serpme kahvaltı hizmeti veriliyor. İletişim: 0 542 443 65 60

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.