SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Adnan Yaşar Görmez, Erdoğan ile görüştü

Bu haber 11 Temmuz 2022 - 2:04 'de eklendi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili eski belediye başkanları ile ATO Congresium’da bir araya geldi. Toplantıya önceki dönem Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de katıldı.

GÖRMEZ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın daveti üzerine önceki dönem belediye başkanları toplantısına katıldık. Çok büyük bir davanın neferleri olarak Allah’ın izniyle ülkemizi geleceğe taşıma adına var gücümüzle çalışmaya, üretmeye, birlik içinde geleceğe yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN, “BİRLİKTELİĞİMİZİ SON NEFESİMİZE KADAR SÜRDÜRECEĞİZ”

CUMHURBAŞKANI Erdoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, kuruluşundan bugüne AK Parti çatısı altında büyükşehir, il, ilçe, belde belediye başkanı olarak görev yapmış olan katılımcılarla, bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirtti. “Sizler eserlerinizle hem bu dünyada kâmil insan sıfatına kavuşmuş hem de öteki dünyada inşallah rıza-i ilahiye müyesser olmuş kişilersiniz. Bunun için her birinize şahsım ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum” ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnşallah bu birlikteliğimizi son nefesimize kadar sürdüreceğiz” dedi.

“MİLLETİMİZİN İHMAL EDİLMİŞLİĞİNİN TELAFİSİ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞTIK”

CUMHURBAŞKANI Erdoğan, konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Nice badireleri birlikte aştık. Farklı görünümler altında gerçekleştirilen nice saldırılara birlikte göğüs gerdik. Şeytanın bile aklına gelmeyecek yollarla önümüze kurulan nice tuzakları birlikte bozduk. Sıfatlar, görevler, makamlar gelir geçer; ama işte bu gurur verici yaşanmış hakikatler daima bizimle kalır. Bırakınız ülkemizi, dünyada pek az lidere, pek az yöneticiye böylesine köklü, böylesine geniş, böylesine kaliteli, böylesine vefalı bir kadroyla birlikte yol yürümek nasip olmuştur.”

SİYASİ hayatlarının her gününün, millî iradenin üstünlüğünü tesis etmek için canhıraş bir mücadeleyle geçtiğine işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aynı şeklide, belediyeden hükûmete kadar sorumluluk üstlendiğimiz her yerde, ülkemizin asırlara sâri geri kalmışlığının, milletimizin ihmal edilmişliğinin telafisi için gece-gündüz çalıştık” dedi.

“ARTIK KENDİ VİZYONUNU BELİRLEYEN, BU DOĞRULTUDA GEREKEN ADIMLARI KARARLILIKLA ATAN BİR TÜRKİYE VAR”

“BUGÜN Türkiye’nin demokratik standartları da eser ve hizmet altyapısı da hamdolsun gelişmiş ülkelerle boy ölçüşecek seviyededir” sözleriyle konuşmasını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: “Yaşanan her gelişme bu gerçeği, görmek istemeyen gözlerin, duymak istemeyen kulakların, hakkı söylemek istemeyen dillerin bile inkâr edemeyeceği bir hakikat olarak tekrar tekrar ortaya koymaktadır. Geçmişte bu ülkenin ayağa kalkmasını, darbe ve vesayet araçlarıyla yürütülen siyasi istikrarsızlık ve ekonomik geri kalmışlıkla engelleyenlerin kozlarını, sabırlı bir mücadeleyle, birer birer ellerinden aldık. Artık kendi vizyonunu belirleyen, bu doğrultuda gereken adımları kararlılıkla atan bir Türkiye var. Eğitimden sağlığa, güvenlikten adalete, ulaşımdan enerjiye, şehircilikten sosyal desteklere kadar her alanda sahip olduğu güçlü altyapıyla, hedeflerine kilitlenen bir Türkiye var. Siz varsınız.”

KÜRESEL finans krizi, küresel sağlık krizi, Rusya-Ukrayna Savaşı gibi dünyada yaşanan zorlu sınamaların, Türkiye’nin sahip olduğu bu gücü daha değerli ve anlamlı hâle getirdiğine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemiz, dünyanın en gelişmiş 10 devleti arasındaki seçkin yerini almaya her zamankinden daha yakındır” değerlendirmesinde bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.