SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Adnan başkan adaylık başvurusunu yaptı

Bu haber 17 Kasım 2023 - 11:58 'de eklendi.

Adnan Yaşar Görmez 2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Görmez kısa süre içerisinde adaylık dosyasını AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük’e takdim edecek

2014-2019 yılları arasında Torbalı’da Belediye Başkanı olarak görev yapan ve bu süre içerisinde ilçenin her mahallesine kazandırdığı hizmet ve eserlerle halkın gönlünde taht kuran, dürüst ve mütevazi kişiliği ile bilinen Adnan Yaşar Görmez, 2024 yerel seçimlerinde aday adaylığı ön başvurusunu gerçekleştirdi. Görmez’in kısa süre içerisinde adaylık dosyasını AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük’e takdim etmesi bekleniyor. Görmez’in adaylığı parti tabanında da heyecanla karşılandı.

“TORBALILI HEMŞEHRİLERİMİZİN VE PARTİ TABANIMIZIN BEKLENTİSİNE KAYITSIZ KALAMAZDIM”

Kamuoyu yoklamalarında ve anketlerde açık ara önde çıkan önceki dönem Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Torbalılı hemşehrilerimizin ve özellikle de parti tabanımızın benden adaylık yönünde bir beklentisi vardı. Bu beklentiyi yoğun bir şekilde sahada da görüyoruz. Ben de üzerime düşen sorumluluk gereği aday adaylığı ön başvurumu gerçekleştirdim. Bundan sonraki süreçte takdir partimizin ilgili kurulları ve parti genel merkezimizindir” dedi.

“AK PARTİ’DE KİMSE KİMSENİN RAKİBİ DEĞİLDİR”

Aday adaylığının her partilinin demokratik hakkı olduğunu belirten Görmez, “AK Parti’de kimse kimseyi rakibi olarak görmez. Bizde adaylık kavgası olmaz. Bizler bu görevlere Allah rızası için talip oluruz. Partimiz kimi uygun görürse, milletimiz kime teveccüh gösterirse, en yüksek oyu hangi aday ile alacaksak hepimiz el ele, kol kola, hep beraber yürürüz. Bizler gücümüzü her zaman Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde birliğimizden, beraberliğimizden ve kardeşliğimizden aldık. AK Parti’yi bugünlere getiren de daima bu olmuştur. Aynı birlik, beraberlik ve kardeşlik iklimi önümüzdeki yerel seçimde de, seçimden sonra da devam edecek” dedi.

“AK PARTİ KAZANACAK, TÜM TORBALI KAZANACAK”

Görmez, “Torbalı’mızın bizden sonraki hali ortada. Gittiğimiz her yerde hemşehrilerimiz de bunu söylüyor. Hemşehrilerimiz AK Parti belediyeciliğini özlüyor. Kimsenin şüphesi olmasın, 2024 yerel seçimlerinde kazanan AK Parti olacak, kazanan tüm Torbalı’mız olacak. Hizmet ve eserlerimizle hem ilçemizin kayıp yıllarını telafi edeceğiz, hem de gelecek nesillere daha güzel, daha yaşanabilir bir Torbalı bırakacağız. Bunu da önce Allah’ın izni, sonra da hemşehrilerimizin teveccühü ile el birliği ile yapacağız. Çıktığımız bu yolda Rabb’im bizleri utandırmasın, mahcup etmesin” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.