SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Adliyede avukat, sahnede komedyen Torbalı’ya geliyor

Bu haber 14 Kasım 2022 - 8:51 'de eklendi.

Sahnede Cem Yılmaz’ı kahkahalara boğmasıyla ünlenen ve “Cem Yılmaz’ı kahkahalara boğan avukat” olarak tanınan deneyimli Ağır Ceza Avukatı Burkay Bulanık, hazırladığı tek kişilik bir stand up gösterisiyle Torbalı’da sahne alacak

İZMİR Barosu’na kayıtlı Ağır Ceza Avukatı Burkay Bulanık, Cem Yılmaz’ın “Arif V 216” filminin İzmir galasında sahneye çıkarak yaptığı şakalarla ünlü komedyeni kahkahalara boğmuş ve “Cem Yılmaz’ı kahkahalara boğan avukat” olarak ünlenmişti. Bulanık, gerek arkadaş ortamında gerekse duruşmalarda insanların söylediği şeylere çok gülmesi ve bu yeteneğine ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın da kayıtsız kalmaması üzerine 13 yıldır profesyonel olarak sürdürdüğü avukatlık mesleğinin yanında komedyenlik yapma kararı aldı.

HOBİ olarak yaptığı komedyenlik mesleğine Yusuf Köksal’ın supervisorlüğünde kendisinin hazırladığı “Ağlayanım Yok, Gülenim Olsun Bari” isimli stand up gösterisiyle devam eden ve insanların beğenisini toplayan Bulanık, İzmir Performance Hall, Che Bar ve Sardunya Alsancak gibi İzmir’de aldığı pek çok sahnenin ardından bu kez de Praksis Ajans işbirliği ile Torbalı’ya geliyor. Bulanık, 17 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 20.30’da Torbalı BKM’de sahne alacak. Ana sponsorluğunu Elit Kızılateş Sürücü Kursları‘nın üstlendiği, Pidelio, Barış Bobinaj, By Ekiz Motors ve He-Ma Gayrimenkul‘ün destekleriyle gerçekleşecek olan gösterinin biletlerini Bağcı Plus Market, Bosna Kahvesi, Joseph Cafe, Nokta 1 ve Nokta 2 Marketler, BKM Gişe ve 0543 118 6735 irtibat numarası üzerinden edinmek mümkün.

KOMEDYENLİĞE başlayışına ilişkin açıklamalarda bulunan Bulanık, “Yıllarca çok yoğun bir avukatlık maceram oldu. Halen daha devam ediyorum ağır ceza avukatlığına. Bu sene ancak stand up şovuna vakit ayırabildim. Ülkenin pek çok ceza evinde sabahladım. Şimdi hayalini kurduğum sahneye kavuştum. Seyircinin reaksiyonu da çok olumlu” dedi. Öte yandan kendine örnek olarak ünlü komedyen Cem Yılmaz’ı aldığını söyleyen Bulanık, “İçerik olarak daha farklı bir şey yapıyorum. Bazı arkadaşlar Ata Demirer’e benzetiyor ama ben kendimi kimseye benzetmiyorum. Sokakta komik olan Burkay Bulanık, sahneye çıkmış durumda. Kendimi ve ailemi anlatıyorum. En çok da kendimi tiye alıyorum. Gözlemlerimden yola çıkarak hazırladım bu şovu. Cem Yılmaz Türk mizahında bir dönüm noktası ve zamanın ötesinde bir komedyen” diye konuştu.

AVUKATLIK ve komedyenliğin birbirine zıt olduğunu da söyleyen Bulanık, “Bana gelen müvekkiller dertli insanlar genelde. ‘Cem Yılmaz’ı güldürmüş adamsın. Bizi de güldür’ diyorlar. Onların da yüzünü tahliye kararlarıyla güldürmeye çalışıyorum” diye konuştu. Gündüz adliyelerde ve cezaevlerinde çalışmalarına devam ettiğini söyleyen Bulanık, “Salı ve Perşembe günleri sahneye çıkıyorum. Şuanda hobi aşamasında. Mizaha olan tutkumu kolay kolay bırakacak gibi görünmüyorum. Mesela 17 Aralık Cumartesi günü 20.30’da Torbalı Belediye Kültür Merkezi’nde Torbalı halkıyla bir araya geleceğim. Torbalılı mizah severlerle mizaha doyacağımız, çokça da güleceğimiz bir gece olacak. Tüm mizah severleri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.